Persoonlijke Training

Bij ITF Zwolle is het ook mogelijk om persoonlijke trainingen te volgen. Wij geven personal training dat gebaseerd is op ITF Taekwon-Do. Onze trainers helpen je op het gebied van training, voeding en motivatie. 

 

Training

Dat sporten goed voor je is, dat weet iedereen. Maar met simpelweg bewegen behaal je niet altijd je doel. Met een persoonlijke trainer train je resultaatgericht en zoek je samen jouw grenzen op. 

 

Voeding

Of je nu wil afvallen, spiermassa wil aankomen of gezonder/fitter wil worden, voeding speelt een grote rol. Elk doel heeft weer andere voeding nodig. Heb je interesse dat wij jou hiermee helpen? Laat het ons dan weten tijdens de persoonlijke trainingen.

 

Motivatie

De meest gehoorde reden om te starten met persoonlijke trainingen is dat een persoonlijke trainer als stok achter de deur dient en motivatie geeft. Onze trainers geven jou praktische en mentale steun, zodat jij het beter kunt volhouden. De aandacht van jouw trainer is gefocust op jou.

 

Kosten persoonlijke training

Je kunt met maximaal 4 mensen tegelijk komen sporten. Het maakt voor de prijs niet uit of je dan alleen, met je vriend of vriendin of zelfs met een groepje komt. De totale prijs blijft hetzelfde!

 

30 minuten per training 1x per week € 25,- per keer

60 minuten per training 1x per week € 40,- per keer

 

30 minuten per training 2x per week € 25,- per keer

60 minuten per training 2x per week € 37,50 per keer

 

30 minuten per training 3x per week € 25,- per keer

60 minuten per training 3x per week € 35,- per keer

 

Aanmelden voor persoonlijke trainingen

Ben je geïnteresseerd om met persoonlijke trainingen aan de slag te gaan? Dan kan je dit via ons contactformulier op onze site aangeven of via kma.mussang@gmail.com