Taekwon-Do Jeugd/Junior

Iets nieuws proberen? Zoek jij een uitdaging of zoekt u een uitdaging voor uw kind?

 

Een Taekwon-Do training bij ITF Zwolle is leuk, snel en spannend. Je leert jezelf verdedigen terwijl je ook sterker en leniger wordt. Je zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving, en worden begeleid door gekwalificeerde instructeurs van ITF Zwolle. Door Taekwon-Do te trainen bij ITF Zwolle krijg je zelfvertrouwen. Dit betekent dat je leert op jezelf te vertrouwen en eigen keuzes durft te maken.

 

Ook als je lekker los wil gaan op een bokszak of pads ben je bij ITF Zwolle aan het goede adres. Iedere les komt dit wel aan bod en ga je lekker los met verschillende technieken en voor de waaghalzen hebben wij zelfs gesprongen technieken.

 

Tot slot nemen de instructeurs jullie mee in de wereld van stokken en zwaarden. Dit is uniek bij ITF Taekwon-Do scholen en ITF Zwolle is ook de enige school die dit als een extraatje mee geeft aan jullie. Dus willen jullie leren omgaan met stokken en zwaarden, dan weet je waar jullie moeten wezen. 

 

Misschien slaag je in iets waarvan je niet had verwacht dat je het zou kunnen. Spectaculaire technieken leren of bijvoorbeeld in een paar jaar je zwarte band halen. Je kunt meer dan je denkt.... De training is veilig en je hoeft niet fit te zijn om te beginnen. De trainingen worden opgebouwd en passend gemaakt. Er is dus voor iedereen wat te doen bij ITF Zwolle.

 

Wil je later misschien ook nog wedstrijden mee doen? Dat kan. Een deel van onze leden, niet allemaal, zijn dat ook. Wij dwingen niemand om mee te doen, dat is ieder hun eigen keuze. Wij doen als school ook regelmatig mee aan wedstrijden in Nederland met als hoogtepunt ieder jaar het NK. Wij hebben de afgelopen jaren ook een aantal Nederlands kampioenen gekregen binnen de club. Je ziet dus, niets is onmogelijk bij ITF Zwolle!! 

 


Gratis proefles

 

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.