Taekwon-Do Senior

Wilt u op een ontspannen manier kennis maken met het pure en officiële ITF Taekwon-Do? Dan bent u bij ITF Zwolle aan het juiste adres. Wij kunnen als enige erkende ITF school in Zwolle en omstreken meer bieden dan alle andere sportscholen bij elkaar.

 

Iets nieuws proberen? Zoekt u een uitdaging?

 

Een Taekwon-Do training bij ITF Zwolle is leuk, uitdagend en spannend. U leert uwzelf verdedigen terwijl u ook sterker en leniger wordt. U zult nieuwe vrienden maken in een vriendelijke omgeving waar egotjes en andere haantjes gedrag niet wordt getolereerd, en u wordt begeleid door gekwalificeerde instructeurs van ITF Zwolle. Door Taekwon-Do te trainen bij ITF Zwolle krijgt u ook meer zelfvertrouwen.

 

Ook als u lekker los wil gaan op een bokszak of pads bent u bij ITF Zwolle aan het goede adres. Iedere les komt dit wel aan bod en gaat u lekker los met verschillende technieken en voor de waaghalzen hebben wij zelfs gesprongen technieken.

 

Tot slot nemen de instructeurs u mee in de wereld van stokken en zwaarden. Dit is uniek bij ITF Taekwon-Do scholen en ITF Zwolle is ook de enige school die dit als een extraatje mee geeft aan jullie. Dus wilt u leren omgaan met stokken en zwaarden, dan weet u waar u moet wezen. 

 

Misschien slaagt u in iets waarvan u niet had verwacht dat je het zou kunnen. Spectaculaire technieken leren of bijvoorbeeld in een paar jaar uw eigen doelen in Taekwon-Do behaalt hebben. U kunt meer dan u denkt.... De training is veilig en u hoeft niet fit te zijn om te beginnen. De trainingen worden opgebouwd en passend gemaakt. Er is dus voor iedereen wat te doen bij ITF Zwolle.

 

Wilt u later misschien ook nog wedstrijden mee doen? Dat kan. Een deel van onze leden, niet allemaal, zijn dat ook. Wij dwingen niemand om mee te doen, dat is ieder hun eigen keuze. Wij doen als school ook regelmatig mee aan wedstrijden in Nederland met als hoogtepunt ieder jaar het NK. Wij hebben de afgelopen jaren ook een aantal Nederlands kampioenen gekregen binnen de club. U ziet dus, niets is onmogelijk bij ITF Zwolle!! 

 

Motto van ITF Zwolle:

 

''Je kan Taekwon-Do leren door Koreaanse woorden uit je hoofd te kennen en jezelf een status te geven zoals bij andere zogenaamde ITF scholen, maar je kan het originele Taekwon-Do ook BELEVEN en een groot vechtkunstmeester worden bij ITF Zwolle.''


Gratis proefles

 

Wil je graag een keer meedoen? Geef je dan snel op voor een gratis proefles.