Taekwon-Do van ITF Zwolle.

Taekwon-Do is misschien wel de meest dynamische en academische Martial Art in de wereld en een systeem van ethiek, gedrag, discipline en de bevordering van de gezondheid, welzijn en persoonlijke veiligheid. Het is ook de meest populaire van alle Martial Arts wereldwijd.

 

Taekwon-Do heeft vele voordelen sociaal, geestelijk en lichamelijk, waaronder de volgende: betere coördinatie, verbeterde lichaamsbewustzijn, meer flexibiliteit en cardiovasculaire conditie, zelfvertrouwen, vergroten sociale interactie en communicatieve vaardigheden.

 

ITF Zwolle geeft ITF-stijl Taekwon-Do die door de stichter Choi Hong Hi in het Taekwon-Do Encyclopedie geschreven syllabus staat. De syllabus bevat Tuls, Stap-Sparring, Sparring, Terminologie en Zelfverdediging. Het Taekwon-Do bij ITF Zwolle wordt nog uitgebreid met Stokken en Zwaarden. Dit is uniek, en dit leer je bij geen een andere Taekwon-Do school.

 

Wat is het verschil tussen ITF Taekwon-Do ITF Zwolle en andere ITF scholen in Zwolle en omgeving

Telkens komen er steeds weer vragen over wat het verschil is mijn Taekwon-de en andere ITF scholen in Zwolle. Omdat er altijd vragen blijven ontstaan, leggen wij het bij deze nog een keer uit. ITF Zwolle is een Taekwon-Do school die officieel erkend is door de officiële bond van ITF Taekwon-Do die opgericht is door de Grondlegger en Bedenker van ITF Taekwon-Do Genaraal Choi Hong Hi.