Kinderfeestjes

Lijkt het je leuk om een sportief en leerzaam kinderfeestje te geven voor je verjaardag of een andere gelegenheid? Dat kan bij ITF Zwolle. Wij verzorgen kinderfeestjes voor alle leeftijden en alle gelegenheden. Zo kan er een kinderfeestje gegeven worden in de stijl van Ninja's, Superhelden of ITF Taekwon-Do. Omdat wij bij onze school meerder vechtkunsten doen kunnen wij zelfs de stijlen (Kick)Boksen en Sibpalki aanbieden. We zijn flexibel met de wensen die er zijn en kunnen alle kinderfeestjes in gewenste vormen en maten aanbieden om het feestje onvergetelijk te maken.

 

Het kinderfeestje kan tot 2 uur duren, en zal plaatsvinden op een locatie die verzorgt is door jullie of in onze zaal in Zwolle-Zuid (dit in overleg met de gemeente). Er zal veel worden gesport, maar tussendoor krijgen de kinderen een korte pauze met wat te drinken en wat lekkers. Na het feestje zullen de kinderen moe en voldaan zijn en de jarige zal zich trots voelen met een gaaf kinderfeestje!

 

Heb je interesse gekregen om je kinderfeestje bij ITF Zwolle te vieren? Mail dan naar kma.mussang@gmail.com voor meer informatie.